AVÍS LEGAL

0. Avís Legal

1. Avís legal: Identificació de la nostra associació:
Peón Negro club d’escacs (G66987066)Comptes de Bell.lloc 111, 08014 Barcelona -Email: info@peonnegroclubescacs.com

2. Acceptació d’aquestes Condicions:
El fet que accedeixi a aquest lloc web implica que coneix, entén i accepta les Condicions d’Ús en la versió existent en el moment de l’accés. Atès que, en funció de les normatives legals vigents a cada moment, les Condicions poden sofrir modificacions, li recomanem que les consulti cada vegada que accedeixi a aquest lloc web, així com la nostra Política de Privacitat. Contacte

3. Objecte de l’avís legal:
Aquestes condicions generals regulen l’ús de tots els serveis de la Web www.peonnegroclubescacs.com, que l’associació Peón Negro club d’escacs, posa a la disposició dels usuaris d’Internet. Per la mera utilització de la Web, l’usuari expressa la plena acceptació i sense reserves d’aquestes, les quals podran ser modificades per Peón Negro club d’escacs en qualsevol moment. Els usuaris es veuen, així mateix, sotmesos a totes aquelles condicions particulars, avisos o reglaments d’instruccions que es posin en el seu coneixement en relació amb continguts o serveis concrets, que completin el que es preveu en aquestes Condicions Generals com a no s’oposin a elles.

4. Exclusió de responsabilitat:
Peón Negro club d’escacs, no garanteix la disponibilitat i continuïtat del funcionament de la Web, dels seus serveis i els seus continguts. Si fos possible, Peó Negre Escacs, avisarà prèviament de les interrupcions en el funcionament d’aquests. Peó Negre Escacs, no és responsable dels danys o perjudicis de qualsevol naturalesa que puguin produir-se per la falta de disponibilitat o de continuïtat de la Web o de qualsevol dels seus serveis, o per les fallades en l’accés a les diferents seccions de la Web.

5. Utilització de la Web:
Excepte que hagi obtingut prèvia i expressa autorització per part de Peón Negro club d’escacs, l’usuari s’abstindrà d’obtenir o intentar obtenir qualsevol tipus de continguts, ja siguin textos, gràfics, dibuixos, arxius de so, imatges o fotografies, vídeos, programari i, en general, qualsevol classe de material accessible a través de la Web o els serveis, emprant per a això mitjans diferents dels que s’hagin posat a la seva disposició a aquest efecte o dels quals s’emprin habitualment aquest efecte en Internet.

6. Propietat Intel·lectual:
Tots i cadascun dels continguts, així com noms, logos, marques i bases de dades accessibles en les pàgines de la Web, estan subjectes a drets de propietat industrial i intel·lectual de Peó Negre Escacs. En cap cas, l’accés a les pàgines de la Web implica cap mena de renúncia, transmissió o cessió total o parcial dels esmentats drets, ni confereix cap dret d’utilització, alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública sobre els continguts o béns de propietat industrial sense la prèvia i expressa autorització específicament atorgada a aquest efecte per part de Peó Negre Escacs, excepte els drets de visualitzar i de realitzar còpies per a ús personal i exclusiu de l’usuari, els quals hauran d’exercir-se sempre conforme als principis de la bona fe i la legislació aplicable.

7. Legislació aplicable:
Aquestes Condicions d’Ús es regeixen per la legislació espanyola (Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), pel Reglament General de Protecció de Dades GDPR de la Unió europea, per la Llei General defensa de Drets de Consumidors i Usuaris (LGDCU) i la Llei de Serveis de la Societat de la informació (LSSI)