El Club

Club d’escacs

El Club d’escacs Peón Negro som autèntics CHESS LOVERS. Obert TOTS els dies de dilluns a divendres, als matins i a les tardes!. No t’AVORRIRÀS amb nosaltres: sempre actius en Campionats oficials, Socials o Tornejos online. Garantim les nostres ganes de JUGAR 😀 bon ambient i la gran companyia de altres socis.

Qui som?

Al nostre jove Club d’escacs, fundat a l’any 2017,  per alumnes de l’escola d’escacs Peón Negro, els seus integrants som grans amants dels ESCACS de totes les edats, gèneres, races i cultures que formem part d’aquest espai Espacio de ajedrez Peón Negro, on compartim la nostra enorme passió pels escacs en tots els seus àmbits.

El club

Què fem?

Doncs, sens dubte, JUGAR !!!. En un lloc pensat i condicionat per a això, amb un ambient on els escacs són presents i es respiren en cada racó, sentiràs la necessitat de fer unes partides amb els nostres companys, ja siguin clàssiques, ràpides o blitz.

Els socis participem en les diferents competicions que s’organitzen tant a nivell individual com per equips, com és el Campionat de Catalunya, on competim en diverses categories. I, per descomptat, realitzem activitats internes, com els nostres tornejos Socials o els tornejos setmanals onlineque fem a través de la plataforma Lichess i que segur t’enganxaran.

A Peón Negro C.E. trobaràs tot el necessari per a la pràctica dels escacs en les instal·lacions, des del material per a jugar (taulers, peces, rellotges digitals, etc.), fins a llibres i revistes de consulta a la seva biblioteca per a estudiar i analitzar, tot això en un marc cordial i distès perquè gaudeixis de la teva afició favorita.

I si necessites millorar el teu joc, res millor que la pròpia escola Peón Negro per a ajudar-te. Ah, tenint a més la botiga podràs adquirir llibres i el joc d’escacs que necessitis a qualsevol moment. En tots dos casos, amb un 10% de descompte (tant per a formació com per a material).

Els nostres VALORS ♟️

PERQUÈ som uns APASSIONATS dels escacs.
PERQUÈ cuidem als nostres petits talents impulsant la pedrera.
PERQUÈ volem passar-ho bé i divertir-nos però amb respecte i bon ambient, com si fossis a casa teva.
PERQUÈ malgrat ser una activitat individual, ens recolzem els uns als altres com un gran equip.
PERQUÈ no ens oblidem de la tecnologia per a ajudar-nos a millorar..
PERQUÈ apostem per la literatura dels escacs com a font de cultura i esport.
I PERQUÈ creiem en els ESCACS PER A TOTS, defensant l’igualtat entre persones, la diversitat i la interculturalitat.

A què esperes? ♟️

Coneix l’espai 😉