Cap a la final del calculín d’or

Ruslan-Font-Calculin-BLAU

Cap a la final del calculín d’or

Cap a la final del calculín d’or

Al llarg del mes de maig he participat en el torneig de la fase prèvia del CALCULÍN a la seu BLAVA d’Olèrdola i Vilanova i la Geltrú, en total han estat 7 rondes jugades en grup únic de sub8 a sub12, 60 esportistes de 14 clubs diferents. A la classificació final de sub10, les quatre primeres posicions passaven a la final del CALCULÍN D’OR, el primer va ser el Jordi Llobet del Mollerusa, seguit de la Darina Massana de l’Amposta, el Lluc Guiu de la GP Vilanova i jo el Ruslan Font del Club Peón Negro, els 3 empatats a 4,5 punts.

El primer dia vaig arribar a la sala de joc força nerviós per com aniria tot plegat ja que tothom deia que els jugadors de la seu blava tenien molt de nivell. De fet, no podia començar pitjor (o millor), depèn de com es miri… el primer emparellament va ser amb l’Abril, número 1 del ranking i campiona de Catalunya. Aquesta partida la vaig perdre però lluitant fins al final, i amb l’anàlisi posterior en vaig aprendre molt dels errors. La resta de partides, amb menys nervis van anar millor, sempre aprofitant tot el temps disponible per pensar la millor estratègia i jugada, i gaudint del joc i de la relació amb la resta de jugadors.

Les partides més importants i més intenses del torneig, van ser les de la tercera ronda a Vilanova, on em jugava el pas a la final, vaig poder guanyar totes dues amb rivals de gran nivell, i la sensació al final del dia va ser immillorable. Només quedava una ronda, i el pas a la final era més a prop, em calia mig punt. Jugava amb negres, l’obertura va ser força igualada, vaig intercanviar algunes peces per intentar mantenir una posició sòlida en tot moment, que va valer per unes taules.

Després del lliurament dels premis i obsequis per a tots els participants, vaig sortir de la sala molt content per poder estar a la final del CALCULÍN D’OR! I haver-m’ho passat molt bé jugant aquest torneig.

Ruslan Font (Club Peón Negro)