Peón Negro debuta en competició

Peón Negro debuta en competición oficial

Peón Negro debuta en competició

El club d’escacs Peón Negro debuta en competició oficial amb la participació de tres equips en la Copa Catalana 2018. El torneig, celebrat en les Cotxeres de Sants, ha servit perquè els més petits de l’escola visquessin les seves primeres experiències davant un tauler, al costat del sempre apressant rellotge i envoltats de centenars de participants de tots els nivells. També, perquè debutessin en un torneig molts dels integrants de l’equip B. I, com a colofó, per a portar a les vitrines del recentment creat club el trofeu de subcampió de Segona Categoria conquistat pel conjunt A.

Les tres formacions del Peón Negro van acusar els nervis inicials en les primeres rondes, però aviat traurien a relluir el seu potencial. Especialment, l’equip format per Humberto, Felipe, Julián, Stefan, David i Sergi; que va enllaçar tres victòries consecutives abans de l’aturada de migdia (1,5 – 3,5 enfront del Ateneu Barceloní A-2, i sengles 4-0 contra l’Espiga de Les Corts C i el Catalunya B) i va afrontar les quatre últimes rondes amb l’objectiu que finalment va poder aconseguir: concloure entre les millors formacions de la seva categoria. El ritme de joc (escacs actius, 15+5) va propiciar una jornada intensa i, al mateix temps, va permetre que algunes de les victòries clau del Peó Negre A estiguessin carregades de lluentor i aprenentatge.

Els jugadors del B i el C van ser de menys a més al llarg de les nou rondes i van semblar reservar per a la jornada vespertina les seves millors actuacions. Tots dos equips es van imposar a rivals de la seva categoria i van sumar una considerable quantitat de punts, que els carregarà de confiança de cara a l’imminent començament de la Lliga, on, igual que van fer en Copa, s’estrenaran en Tercera Divisió Provincial.

La jornada va deixar, per tant, un gran sabor de boca en el Peón Negro. Els jugadors dels tres conjunts van gaudir d’un apassionant dia d’escacs. Per a molts serà recordada sempre com el primer gran torneig; aquest esdeveniment que mai oblida un aficionat a l’esport de les 64 caselles. Per al club, un debut immillorable: marcat pel bon ambient, esmorzar en família inclòs, i culminat amb un treballat trofeu.

RESULTATS DEL TORNEIG

Feu un comentari