Lliurament de premis X social

Lliurament de premis X social

Lliurament de premis X social

Finalitzem i fem el lliurament de premis X Social amb un recull d’imatges, video i resultats finals.

Ahir, diumenge 19/11, va concloure el X torneig Social del Club, que ha estat un èxit de participació i esperem tothom hagi gaudit de jugar unes bones partides.

En el tram general, ahir es va imposar Josep Eugenio en els desempats per tal de dilucidar el 3er a la classificació. En Eduard Jové, nova incorporació, va poder demostrar que serà un bon jugador a les nostres files, quedant en segona posició. I el campió, Héctor García, ha aconseguit revalidar el títol de campió Social de tardor, que ja havia aconseguit l’any passat. Cal mencionar als altres participants en els desempats pel 3er lloc, que a la general van compartir els punts del tercer (Josep Eugenio), i que van jugar les ràpides a 5 min. (Eusebi Forrellad, José López, Jack McKechnie i Julián García).

Pel que fa, als premis pels SUB12: en tercera posició va quedar Neus Acín, que va fer un bon torneig. Es van disputar també a ràpides el 1er i 2n lloc entre Arnau Valdero i Eloy Sánchez, guanyant Eloy i quedant així Campió Sub12, i Arnau en segona posició. Tots 3 alumnes de L’escola d’escacs Peón Negro.

A continuació, el reportatge fotogràfic del final del torneig.