Selecció tornejos de Tardor-Hivern

tornejos de tardor-hivern.

Selecció tornejos de Tardor-Hivern

L’estiu ja ha passat .., la onada de calor i els tornejos estiuencs queden enrere, però ben aviat tindrem una bona tongada de selecció tornejos de tardor-hivern.

Deixant de banda els tornejos pels més petits, dels que fan bona selecció en José Mª Zaidín i el mateix president Sergio, em centraré en els tornejos oberts a tothom.

  • Festa Catalana i Campionat de Catalunya Llampec per Equips

Diumenge dia 12 de novembre. (matí i tarda).

  • Campionat Femení de Catalunya Individual

del 6 al 10 de desembre (ritme clàssic)

  • Copa Catalana 

normalment es juga el 2n o 3er diumenge de gener, just abans que comenci la Lliga Catalana

  • Lliga Catalana

Es el torneig insígnia per qualsevol Club. Es juga cada diumenge des de finals de gener a mitjans de març. 

Ja anirem concretant les dates exactes a mesura que la Federació vagi publicant-les. Contra més jugadors/es siguem, molt millor! així que anem deixant un forat a la agenda per poder jugar les màximes possibles. 

A banda d’aquestes competicions oficials, volia fer esment a una proposta que ens ha fet un altre club d’escacs (el Torrenegra), per jugar un match amistós entre els nostres Clubs.  Es jugaria diumenge al matí, el mes de novembre, anada i tornada, un match a cada seu local.  Tenen un nivell similar al nostre, pot servir per veure en quin moment de forma estem i com que no computa per Elo, podem jugar sense por i a sacrificar-ho tot (per acabar fent mat !) 🙂.      

Tothom que estigui interessat en els tornejos de tardor-hivern anomenats de novembre i desembre, que ho faci saber o bé pel grup whatsapp del Club o bé enviant un formulari de resposta per aquesta web. (https://www.peonnegroclubescacs.com/contacte/).

Per la Copa i Lliga Catalanes que comencen el gener’24, ja es preguntarà una mica més endavant per part dels Capitans.

tornejos de tardor-hivern.

Gràcies , salut i escacs !